tiistai 30. kesäkuuta 2015

MISSÄ OLEN HIIHTÄNYT?


Moikka kaikki!

Kesän alussa on tullut pidettyä taukoa bloggauksesta. Ajattelin nyt virkistää blogia astetta pidemmällä postauksella, tästä lähtee!

Yllä olevassa kuvassa olen läheisellä rannalla. Ystäväni tulivat sinne uimaan ja minä taas yhden kaverini kanssa otin kuvia. Tuloksena muunmuassa tuo kuva!Juhannus hurahti nopeasti grillaten ja kaverini kanssa pyöräreissulla käydessä. Haussa meillä oli puhdas ja siisti uimsranta. Lähdimme polkemaan ensin noin kuuden kilometrin päässä olevalle rannalle joka sijaitsi pienen venesataman läheisyydessä. Vesi oli kuitenkin likaista, joten jatkoimme matkaa seuraavaan paikkaan. Siellä kävimme uimassa jonka jälkeen siirryimme kotia kohti.


Viime viikolla matkasimme Helsinkiin! Helsingissä kävin mm. Heurekassa, jossa en ikinä ollut ennen omaan muistiin käynyt. Sieltä matka jatkui Helsingin Forumiin syömään jomka jälkeen siirryimme satamaan. Laivamme kohti Tukholmaa lähti kello 17:00 paikallista aikaa. Nopeasti meni aika ja kohta olimmekin jo laivassa.

Laivalla oli oikein mukavaa! Kävimme Tukholmassa Gröna Lund-huvipuistossa, se oli mahtava paikka, suosittelen! Pistän muutamia kuvia laivalta ja Tukholmasta!
Laivalta päästyä takaisin Helsinkiin matkustimme autolla Lahteen tapamaan tuttuja. Viivyimme heillä yhden yön, jonka jälkeen suuntana oli Oulu. Seuraavana päivänä kotiin päästyä oli serkun rippijuhlat ja muuten olinkin ystävieni kanssa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti