keskiviikko 20. toukokuuta 2015

NÄIN STARTTASI VIIKKONI

Heippa "pitkästä" aikaan!

Ankea arki = back to business.
Kerroin tekstien alussa, että "Friend Tag"-video voisi olla tulossa, mutta harmikseen se jäi, sillä en kaveriani ehtinyt treffaamaan. Katsellaan sitten myöhemmin!

Maanantai alkoi mukavasti aamulla pitäen tukioppilas-tunteja meidän koulun ykkösluokalle, oli mukavaa! Sitten jatkuikin neljään asti normia koulua. Koulun jälkeen aloin Jennyä ja menimme illasta alkamaan muita kavereita.

Tiistai meni miten meni, oli matematiikan koe, huoh, en taaskaan osannut mitään. Eipä tiistaissa mitään muuta ihmeellistä, kuin koulu loppui jo kello 12 opettajien kokouksen takia. Koulun jälkeen kotiin ja tallille päin. Leevin ratsastin ja hoidin. Leevi meni kyllä todella hienosti, on mahtavaa omistaa niin ihana hevonen. Aluksi pientä tahmaisuutta, mutta loppu tuntiin Leevi oli super! Palkinnoksi kävimme loppu verryttelyt maastossa.

Tänään, keskiviikkona, koulua 11-15. Normaalisti olisi ollut neljään asti kotitaloutta, mutta siivosimme vain pari tuntia. Oli viimeinen köksän tunti, ellei sitä valinnaiseksi ottanut, minä otin! Oli kyllä kiva päästä kotiin vähän aiemmin, Jennyä aloin taas ja sitten menimme koulun tapahtumaan kello 18-20 :)

Torstaina hammaslääkäri kutsuu aamulla, ou nou! Muuten koulussa torstaina ei ole ihmeempiä, ainoastaan menemme oppilaskunnan kanssa iltapäivästä pitsalle, joten mun koulu päivä lyhenee vähän. 

Perjantaina aamusta espanjan tunnit ja ysien juhla (+tanssit) sitten omalla koululla. Käyn tosiaan espanjan tunneilla kaupungissa, kansainvälisellä koululla. Siskoni tanssahtelee luultavasti ysien juhlassa, saapa nähdä. Koulu loppuukin jo 12 ja sitten tallille!

Viikonloppuna on treenejä ja pientä valmistautumista päättäireihin, jotka ovat ensi viikolla! Ensi postauksessa kuvia, ei tullut napsittua nytten. See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti